Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Закрутки

    У категорії матеріалів: 5
    Показано матеріалів: 1-5

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
    Склад:

    100 г солі
    70 г оцту
    лавровий лист
    духм'яний перець
    кріп
    листок хріну

    Приготування:

    На дно банки викласти лавровий лист, перець черный, перець духм'яний, кріп, лист хріну, заповнити банку до верху огірками, влити оцет, добавити сіль.
    Долити киплячої води до країв банки. Залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні.
    Закрутки | Переглядів: 3850 | Додав: slav4uk | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

     На 10 літрових для підлоги банок - капуста 1250 г, помідори бурі 2 кг, болгарський перець 700 г, цибуля 700 г, сіль 70 г, рослинна олія 300 р.  

    Приготування:

    Овочі порізати, укласти в постерілізованниє банки, налити в кожну по 30 р. рослинної олії, посолити. Прикрити кришками, стерилізувати 25 хвилин на водяній лазні, потім закупорити. Приємного апетіта

    Закрутки | Переглядів: 1015 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад: 

    3 кг полуниці, 3 кг черешень (ягоди мають бути стиглі і міцні), 1 1/2 кг цукру  

    Приготування:

    Ягоди перебрати, в полуниці видалити чашолистки, а в черешень - кісточки і плодоніжки і варити, не додаючи води. Довівши масу до згущування, додати цукор. Варити джем, заважаючи дерев'яною ложкою або лопаткою, до тих пір, поки при помішуванні залишатиметься просвіт на дні посуду. Готовий джем перекласти гарячим в добре висушені і прогріті банки. Тримати їх 1 - 2 дні відкритими щоб на поверхні утворилася захисна плівка, після чого закупорити і зберігати в сухому і прохолодному місці.

    Закрутки | Переглядів: 1808 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    1 кг міцних, не перезрілих ягід, 2 кг цукру, 1 стакан води, 1 повна чайна ложка винної кислоти  

    Приготування:

    Полуницю перебрати, уважно видалити плодоніжки, промити, покласти у фарфоровий або емальований посуд, засинати цукром і витримати 1 ніч. На інший день влити воду і варити на сильному вогні, безперервно знімаючи піну. Перед зняттям з вогню додати винну кислоту і проварити ще 3 - 4 хвилини.

    Закрутки | Переглядів: 1639 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:                                                                                                                      

    5 кг стиглих абрикос, 1 1/2 -2 кг цукру  

    Приготування:  

    Відібрати 5 кг стиглих абрикос. Опустити абрикоси в окріп, уклавши по 20 - 30 штук в друшляк. Після цього з них легко зняти шкірку. Розділити абрикоси на половинки і видалити кісточки, потім розім'яти або пропустити через м'ясорубку. Отримане пюре варити в широкому дрібному посуді, до згущування. Потім додати цукор - 1 1/2 - 2 кг і варити до необхідної густини при безперервному помішуванні.


    Закрутки | Переглядів: 2139 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)