Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Великодні рецепти

    У категорії матеріалів: 3
    Показано матеріалів: 1-3

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Інградієнти:
        2 невеликих стегенця
        3 картоплини, зварені в мундирі
        1-2 морквини зварених у мундирі
        4 зварених круто яйця
        0.5 склянки чорносливу
        0.5 склянки волоських горіхів
        50 г сиру
        майонез
        виноград для прикраси

    Великодні рецепти | Переглядів: 1038 | Додав: slav4uk | Дата: 17.10.2014

    Інгредієнти:
        філе куряче варене: 300 г.
        морква: 3 шт.
        яйця: 3 шт.
        горошок зелений консервований: 3-4 ст. л
        огірки: 3 шт.
        майонез та сіль за смаком
        Для оздоблення
        зелена цибуля, ріпчаста цибуля, варений буряк, морква, маринований або свіжий огірок

    Великодні рецепти | Переглядів: 688 | Додав: slav4uk | Дата: 14.10.2014

    Склад:
       450г + 2 ст. ложки борошна;
       1/2 ч. ложки солі;
       50г вершкового масла;
       7г сухих дріждів;
       1 ч. ложка меленої кориці;
       50г цукру;
       300мл молока;
       2 яйця;
       200г в'ялених вишень;

    Приготування:
       Просіяти борошно, додати сіль, дріжджі, масло, цукор і корицю. Розмішати і додати по одному яйцю, перемішати. Продовжуючи вимішувати, влити 275 мл холодного молока. Розпластати тісто на великий корж. Покласти в центр вишні, стулити краї й вимішувати ще 4 хв.
       Розділити тісто на 10 кульок, покласти їх у змащені паперові формочки. Залишити на 45 хв. Зробити на булочках хрестоподібні надрізи. Розвести 2ст. ложки борошна в 5 ч. ложках води. Перекласти суміш у кондитерський мішок і заповнити нею хрестоподібні надрізи. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
    Великодні рецепти | Переглядів: 793 | Додав: slav4uk | Дата: 27.08.2010 | Коментарі (0)