Інградієнти:
2 невеликих стегенця
3 картоплини, зварені в мундирі
1-2 морквини зварених у мундирі
4 зварених круто яйця
0.5 склянки чорносливу
0.5 склянки волоських горіхів
50 г сиру
майонез
виноград для прикраси
Спосіб приготування:
Стегенця відварити, відокремити м'ясо від кісток і нарізати дрібними кубиками. Очистити картоплю і моркву. Натерти на тертці. Очистити яйця розділити на білки і жовтки. Чорнослив залити окропом, залишити на 10 хвилин. Потім злити воду і дрібно нарізати. Порубати горіхи. Натерти на тертці сир.
Викласти салат шарами:
1 шар - картопля
2 шар - дрібно нарізана курка
3 шар - чорнослив
4 шар - горіхи
5 шар - білки
6 шар - морква
7 шар - сир
8 шар - жовтки
Всі шари промазати майонезом. Я не солю шари, так виходить ніжніші. Якщо хочете, шар з курки можна посолити і поперчити.
Салат прикрасити виноградом, і майонезом. Салат поставити на ніч для просочення в холодильник (обов'язково накрийте, щоб не висох. Перед подачею на стіл салат прикрасити нарізаним виноградом (імітує великодні яйця). Салат на паску готовий.
|