Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Великодні рецепти

    Салат на паску

    Інградієнти:
        2 невеликих стегенця
        3 картоплини, зварені в мундирі
        1-2 морквини зварених у мундирі
        4 зварених круто яйця
        0.5 склянки чорносливу
        0.5 склянки волоських горіхів
        50 г сиру
        майонез
        виноград для прикраси


    Спосіб приготування:
    Стегенця відварити, відокремити м'ясо від кісток і нарізати дрібними кубиками. Очистити картоплю і моркву. Натерти на тертці. Очистити яйця розділити на білки і жовтки. Чорнослив залити окропом, залишити на 10 хвилин. Потім злити воду і дрібно нарізати. Порубати горіхи. Натерти на тертці сир.

    Викласти салат шарами:
    1 шар - картопля

    2 шар - дрібно нарізана курка

    3 шар - чорнослив

    4 шар - горіхи

    5 шар - білки

    6 шар - морква

    7 шар - сир

    8 шар - жовтки

    Всі шари промазати майонезом. Я не солю шари, так виходить ніжніші. Якщо хочете, шар з курки можна посолити і поперчити.

    Салат прикрасити виноградом, і майонезом. Салат поставити на ніч для просочення в холодильник (обов'язково накрийте, щоб не висох. Перед подачею на стіл салат прикрасити нарізаним виноградом (імітує великодні яйця). Салат на паску готовий.

    Категорія: Великодні рецепти | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 1039 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0