Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Корисні поради

    У категорії матеріалів: 3
    Показано матеріалів: 1-3

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
    Щоб квашені овочі не прогіркли, їх не слід зберігати в теплому місці. Салат з майонезом і вінігрет набувать особливо приємного смаку, якщо перед подаванням на стіл покласти в них лимонну шкірку.
    Якщо зелень петрушки або селери зівяза, покладіть її на 20-25 хвилин у воду кімнатної температури.
    Корисні поради | Переглядів: 1123 | Додав: slav4uk | Дата: 07.01.2013 | Коментарі (0)

    Якщо бутербродів багато і всі на стіл неможливо поставити одразу, приберіть їх на холод, обовязково накрийте, щоб вони не висохли. При відсутності холодного приміщення піднос або дощечку для бутербродів накривають змоченим в холодній воді рушником, зверху кладуть декілька шарів пергаменту або целофану і на них бутерброди, накриті в свою чергу тонким папером або тканиною.
    Корисні поради | Переглядів: 772 | Додав: slav4uk | Дата: 07.01.2013 | Коментарі (0)

    1)  Заморожені овочі - зелений горошок, помідори, овочеві суміші - кладуть в окріп, не розморожуючи.

    2) У свіжу тушковану капусту додають трішки оцту або лимонної кислоти для того, щоб вона не стала надто м"якою. Взагалі додавання кислоти сповільнює розварювання овочів, тому кислоту, а також продукти, що містять кислоту (томатну пасту, свіжі помідори, огірковий розсіл, солоні огірки тощо), додають у страву наприкінці варіння.

    3) Варена картопля виходить дуже смачною, якщо до води, у якій її варять, кинути 2-3 зубчики часнику й лавровий листок або покласти в катрулю трохи сушеного кропу, загорнувши його в шматочок марлі.

    4) Вітаміни, що є у свіжих овочах, дуже чутливі до нагрівання. Краще варити овочі кілька хвилин при сильнішому кипінні, ніж довго при помірному.

    5) Два шматочки цукру, додані до води, де варяться будь-які овочі, покращують їх смак.


    Корисні поради | Переглядів: 820 | Додав: slav4uk | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (0)