Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Запечена картопля з начинкою

    Інгредієнти:
    4 великі-превеликі картоплини
    150 г шинки (грудинки, шийки ...)
    150 г твердого сиру
    вершкове масло
    майонез або сметана.

    Спосіб приготування:
    Картоплю помити і варити в мундирі близько 10 хвилин після закипання води. Кожну картоплину загорнути окремо у фольгу і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

    Шинку нарізати дрібними шматочками, змішати з натертим сиром, заправити сметаною або майонезом. Можна додати свіжу зелень, добре підійде кріп або зелену цибулю.

    Дістати картоплю з духовки. Розгорнути фольгу, але картоплю з неї не виймати. Розрізати картоплю навпіл, але не дорізати до кінця, і "розкрити" її, розклавши на 2 половинки.

    Зробити ножем у всій картоплі прорізи, посолити, щедро додати вершкового масла. Викласти в кожну картоплю по великій ложці сирної суміші.

    Подавати і їсти картоплю по-похідному: прямо у фользі класти на тарілку і їсти вилочками.

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 800 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0