Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат з редькою і ковбасою

    Інгредієнти:
        редька: 1 шт.
        ковбаса копчена: 150 г.
        цибуля: 1 шт.
        яйця варені: 2 шт.
        лавровий лист: 1 шт.
        олія рослинна (для смаження): 1 ст. ложка
        подрібнена зелень, майонез, сіль і перець за смаком300 г.


    Спосіб приготування:
        Цибулю порізати дрібними кубиками або півкільцями, обсмажити у розігрітій олії до золотистого кольору, злегка посоливши і додавши лавровий лист. З готової цибулі вийняти лавровий лист.
        Редьку потерти на великій тертці або порізати тонкою соломкою, ковбасу – тонкою соломкою, яйця – кубиками або соломкою. Зелень подрібнити.
        Всі інгредієнти змішати (залишивши частину зелені для прикрашання), посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом.
        Перекласти готовий салат у салатницю і прикрасити зеленню.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 816 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0