Інгредієнти:
куряче філе: 200 г.
крабові палички: 200 г
апельсини: 2 шт.
яйця: 2 шт.
чорнослив: 10-12 шт.
грецькі горіхи подрібнені: 8 ст. ложок
майонез, чорний мелений перець та сіль за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе та яйця зварити до готовності. Апельсини почистити від шкірки, зернят та плівок. Чорнослив запарити на 10-15 хвилин, відцідити і обсушити. Грецькі горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи.
Нарізати курятину, яйця, чорнослив, апельсини та крабові палички кубиками і викладати салат шарами у такі послідовності: курка, чорнослив, апельсин, крабові палички, яйця. Кожен шар злегка посолити, поперчити і змастити майонезом. Насамкінець посипати салат подрібненими обсмаженими горіхами.
|