Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат з ананасом, куркою і грибами

    Інградієнти:

        Одне куряче філе;
        Сирі печериці (250 г);
        Ананас свіжий (200 г);
        Цибуля ріпчаста (1 штучка);
        Масло вершкове (20 г);
        Майонез (80 г).


    Спосіб приготування:
        Відвари курячу грудку, остуди і наріж середнім кубиком.
        Очисти цибулю, наріж її дрібно і обсмаж на вершковому маслі до золотистої скоринки.
        Печериці поріж і припусти.
        Ананас очисти і наріж такими ж кубиками, як і курку.
        Змішай усі інгредієнти, заправ майонезом та спеціями відразу перед подачею. В іншому випадку салат пустить сік і вийде дуже рідким.

     

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 649 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0