Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 21 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад: 250г. сьомги; 8г. оливкової олії; 63г. холодної кип'яченої води; 20г лимонного соку; 3г солі; 5г. сушеного базиліку; 5г. сушеного чебрецю; 12г. свіжого фенхелю; 10г. свіжого базиліку; 10г. зелені кропу; 0.01г. чорного меленого перцю;
Склад на соус: 100г. жирних вершків; 20г. лимонного соку; 15г. сухого білого вина; 12г червоної ікри; 25г. майонезу; 0.7г. солі; 0.05г. чорного меленого перцю.
|
Склад: 700г свинини; 5-6 картоплин, зварених у лушпинні; 2 сирі моркви; 2 цибулини; 2 сирі буряки; 200г твердого сиру; 2-3 зубчики часнику; Майонез; Сіль; Перець.
Приготування: Нарізати м'ясо на порціїї і відбити як відбивні. Посолити, поперчити, намастити товченим часником, відставити на 15 хв. За цей час обібрати сирий буряк і порізати його на кружальця. Викласти буряк у глибоку бритванку. Зверху на нього викласти м'ясо. На м'ясо - порізану на кружальця цибулю. Потім потерти на грубій тертці варену бульбу. На бульбу потерти моркву. Поверх моркви зробити сіточку з майонезу і засипати все тертим сиром. Поставити в розігріту духовку. |
Склад: 800г свинячої вирізки; 200г твердого сиру; 2-3 помідори; Олія для смаження; Сіль; Перець; Майонез.
Приготування: М'ясо нарізати на порції, відбити, посолити, поперчити. Дати постояти 15 хвилин. Кожну відбивну обкачати в борошні, потім у збитому яйці. Посмажити до готовності. Готові відбивні викласти на бритванку. Зверху на м'ясо покласти порізати на кружальця помідори. На помідори намастити трохи майонезу. Зверху притрусити відбивні тертим сиром і поставити в духовку на 10 хвилин. |
Склад: Гомілка (1.5 - кг.) Спеції до грилю; Сухий часник або часникова сіль; Кмин; 1 склянка пива; 1 склянка води.
Приготування: Гомілку натерти спеціями, поставити в холодильник на добу. Гомілку покласти в гусятницю, залити пивом та водою, закіпати на малоу вогні під накривкою 1,5-2 години. Потім зняти накривку й запікати ще годину. Увесь цей час м'ясо слід перевертати й поливати соусом. Подавати з вареною цілою картоплею або свіжим хлібом і пивом. |
Склад: 1 кг картоплі; 300г борошна; Сіль; 100г сала.
Приготування: Картоплю обібрати, натерти на дрібній тертці, всипати борошно, посолити. Замісити тісто. У великому баняку закип'ятити воду, посолити. Невеличкі порції тіста обкачувати в борошні й швиденько кидати в окріп. Варити кілька хвилин після спливання. Сало покраяти на дрібні шматочки, стопити на пательні, додати цибулю й підсмажити до золотистого кольору. Галушки вийняти шумівкою й полити шкварками з цибулею. |
Склад: 0,5л свинячої крові; 0,5л гречки; 150г смальцю; 10м кишки; 8 цибулин; 2 зубчики часнику; Сіль; Перець; Олія; Спирт.
Приготування: Перебрану і помиту гречку засипаю в 1 л посоленого окропу, 3 хвилини кип'ячу, накриваю кришкою, зверху утеплюю. Кишку мию і двох-трьох водах, потім залишаю у теплій воді на кілька хвилин, щоб відійшла. Цибюлю січу, пасерую на смальці, мелю на м'ясорубці. Кров перетираю через сито, щоб не було грудок. у холодну гречку вливаю кров, додаю меленої цибулі, перцю, солі, натертого на середній тертці часнику. Трубку на ковбасу зміщую олією, натягую кишку і наповнюю масою. Через кожні 10 см перев'язу. нитками. Кожну ковбаску двічі проколюю. Цілу перев'язану кишку вкидаю у солений окріп. Чекаю, поки спливе, і варю на малому вогні 10 хвилин. Потім розтоплюю на мательні смалець і печу на ньому кишку з обох боків до хрумкої шкірочки. Перед подачею на стіл поливаю смальцем зі шкварками, а також поливкою: часник, розтертий з олією і ложкою води. Зверху, якщо є бажання, кишку можна полити спиртом і запалити. |
Склад: 150г будь-яких макаронів; 200г шпинату; 40г борошна; 40г масла; 300мл молока і 200мл води; 70г натертого твердого сиру; 1 великий зубець часнику; Мускатний горіх; Сіль; Перець;
Приготовлення: Макарони відварити у підсоленій воді, відцідити, викласти у намащену жаростійку посудину. Масло розтопити на сковорідці, додати борошно, хвилинку разом смажити. Поволі вливати молоко з водою, увесь час помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. До соусу додати помитий і дрібно порізаний шпинат, закип'ятити. Вимкнути газ, заправити вичавленим часником, половиною натертого сиру, мускатним горіхом, сіллю та перцем. Соус вилити на макарони, посипати рештою сиру. Запікати при температурі 190 градусів приблизно 10 хвилин.
|
Склад(на 2 великі гарні оселедці): 2 квасні яблука; Сік з 1 цитрини; 2 малі цибулини; Півсклянки олії; По 1 столовій ложці капарців та гірчиці; Півсклянки сухого білого вина; Лаврові листочки; Чорний та духмяний перець; Цукор.
Приготування: Добре вимочені оселедці чистимо від шкіри та кісток, ділимо кожне філе на 3-4 частинки. Тим часом з'єднуємо олію з гірчицею, капарцями, дрібно порізаними яблуками і цибулею, приправляємо цукром. До скляного слоїка викладаємо шарами оселедці, пересипаючи кожен подрібненими лавровими листочками, горошинами перцю. Оселедці заливаємо приготованою раніше заправою. В кінці заливаємо вином, змішаним із цитриновим соком. Маринуємо у холодильнику 2-3 дні. Подаємо, прикрасивши маслинками та зеленню петрушки. |
Склад: 400г печінки курячої(але не бройлера), качиної або гусячої; 2 великі яблука; 2 цибулини; Смалець; Зелень петрушки; Майоран; Кілька ягід ялівцю; Перець.
Приготування: Цибулю порізати кружальцями, яблука - великими кубиками. Цибулю підсмажити на смальці до склистості, додати яблука і тушкувати разом 4-5 хвилин. Посипати майораном, сіллю, перцем та розчавленими ягодами ялівцю. Тримати в теплі. Печінку помити, осушити й розрізати навпіл. Смажити на смальці по 3-4 хвилини з кожного боку. Присмачити перцем, ялівцем та сіллю, вимішати обережно з тушкованими яблуками і цибулею, якусь хвилю прогріти усе на малому вогні, викласти в полумисок. |
Склад:
1 арм'янський лаваш.
150 гр курячого філе;
1 помідор;
50 г корейської моркви;
100 г печериць;
Зелень;
майонез;
кетчуп;
гірчиця; 1 пластинка сиру;
|
|