Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Всього матеріалів в каталозі: 159 Показано матеріалів: 141-150 |
Сторінки: « 1 2 ... 13 14 15 16 » |
Склад: 150г будь-яких макаронів; 200г шпинату; 40г борошна; 40г масла; 300мл молока і 200мл води; 70г натертого твердого сиру; 1 великий зубець часнику; Мускатний горіх; Сіль; Перець;
Приготовлення: Макарони відварити у підсоленій воді, відцідити, викласти у намащену жаростійку посудину. Масло розтопити на сковорідці, додати борошно, хвилинку разом смажити. Поволі вливати молоко з водою, увесь час помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. До соусу додати помитий і дрібно порізаний шпинат, закип'ятити. Вимкнути газ, заправити вичавленим часником, половиною натертого сиру, мускатним горіхом, сіллю та перцем. Соус вилити на макарони, посипати рештою сиру. Запікати при температурі 190 градусів приблизно 10 хвилин.
|
Склад: Свіжий огірок середнього розміру; Столова ложка сметани; 50г томатного соку; Дрібка чорного меленого перцю; Сіль до смаку.
Приготування: Огірок оббирають, виймають середину, краять на кубики і варять у невеликій кількості води, доки він не зм'якне. Потім заливають гарячою водою, кип'ятять, додають усі вказані складники. Перед вживанням остуджують в холодильнику. |
Склад(на 2 великі гарні оселедці): 2 квасні яблука; Сік з 1 цитрини; 2 малі цибулини; Півсклянки олії; По 1 столовій ложці капарців та гірчиці; Півсклянки сухого білого вина; Лаврові листочки; Чорний та духмяний перець; Цукор.
Приготування: Добре вимочені оселедці чистимо від шкіри та кісток, ділимо кожне філе на 3-4 частинки. Тим часом з'єднуємо олію з гірчицею, капарцями, дрібно порізаними яблуками і цибулею, приправляємо цукром. До скляного слоїка викладаємо шарами оселедці, пересипаючи кожен подрібненими лавровими листочками, горошинами перцю. Оселедці заливаємо приготованою раніше заправою. В кінці заливаємо вином, змішаним із цитриновим соком. Маринуємо у холодильнику 2-3 дні. Подаємо, прикрасивши маслинками та зеленню петрушки. |
Склад: 400г печінки курячої(але не бройлера), качиної або гусячої; 2 великі яблука; 2 цибулини; Смалець; Зелень петрушки; Майоран; Кілька ягід ялівцю; Перець.
Приготування: Цибулю порізати кружальцями, яблука - великими кубиками. Цибулю підсмажити на смальці до склистості, додати яблука і тушкувати разом 4-5 хвилин. Посипати майораном, сіллю, перцем та розчавленими ягодами ялівцю. Тримати в теплі. Печінку помити, осушити й розрізати навпіл. Смажити на смальці по 3-4 хвилини з кожного боку. Присмачити перцем, ялівцем та сіллю, вимішати обережно з тушкованими яблуками і цибулею, якусь хвилю прогріти усе на малому вогні, викласти в полумисок. |
Склад: 200г кукурудзяних зерен; 100г свіжої капусти; 2 морквини; 1/2 цибулини, яблуко; 1/2 лимона; 1/2л сметани; 2/3 столової ложки цукру; Сіль до смаку;
Приготування: Свіжу капусту, цибулю та яблуко шаткують, змішують з кукурудзяними зернятама, заправляють соком лимона, сіллю, цукром і сметаною. Викладають гіркою у салатницю, оздоблюють тонкими скибочками яблука, моркви та зеленню.
|
Склад: 2 морквини; 2 корені петрушки; Корінь селери; Цибулина; Помідор; 50 г олії або масла; Зубчик часнику; 1 л води; Зелень петрушки; Сіль до смаку. |
Склад:
1 арм'янський лаваш.
150 гр курячого філе;
1 помідор;
50 г корейської моркви;
100 г печериць;
Зелень;
майонез;
кетчуп;
гірчиця; 1 пластинка сиру;
|
Інгредієнти: Яловичина, телятина або свинина - 400гр. Картопля - 2—3 шт. Солоних огірків - 2—3 шт. Яйце - 2 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1/2 шт., Маринованих слив або вишень - 2—3 ст. л. Майонез - 1стакан Сіль - за смаком.
Спосіб приготування: М'ясо зварити, остудити, потім нарізати дрібними шматочками. Зварити окремо овочі і теж порізати дрібними шматочками. Скласти це у велике блюдо, ретельно перемішати. Заправити майонезом, сіллю і ще раз перемішати. Скласти вінегрет в салатницю і прикрасити зеленню, шматочками овочів, яйцями і маринованими ягодами. |
Склад: Яблука - 400гр. Чорнослив - 200гр. Цукор - 5 ст. ложок. Сметана - 1/2 стакана.
Спосіб приготування: Миємо чорнослив, обшпарюємо окропом і замочуєм на 10 годин. Потім виймаємо кісточки і дрібно нарізуємо. Яблука натираємо на крупній терці, змішуємо з чорносливом і додаємо цукор, всі компоненти ретельно перемішуємо. Після цього салат потрібно лише полити сметаною і можна подавати до столу. Смачного. |
Інградієнти: 50 мл. - ожинового соку; 120 мл. - молока; 50 мл. - цукрового сиропу; харчовий лід.
Спосіб приготування: Приготування коктейлю: перемішати ожиновий сік з охолодженим молоком і цукровим сиропом. Подавати в келихах з декількома кубиками льоду. |
|