Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Всього матеріалів в каталозі: 159 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 15 16 » |
Інгредієнти:
філе куряче копчене: 150 г.
шампіньйони: 150 г.
морква варена: 1 шт.
яйця варені: 2 шт.
сир твердий: 100-120 г
часник: 2 зубці
зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження. |
Інгредієнти:
спаржа - 8-10 шт.,
міні-маїс (маленька кукурудза) - 5 шт.,
креветки - 10-15 шт.,
перець чилі - 1 щіпка,
селера - 1 стебло,
сік половини лайма,
соєвий соус - 1 ч. ложка. |
Інгредієнти:
авокадо - 2 шт.,
помідори - 300 г,
цибуля - 1 шт.,
квасоля (червона у власному соку) - 350 г,
перець чилі - 2 шт.,
сік лайма - 15 мл,
оливкова олія - 60 мл,
сіль - ¼ ч. ложки,
чорний мелений перець - ¼ ч. ложки. |
Інгредієнти:
морський коктейль (заморожена суміш морепродуктів) - 500 г,
морква - 1 шт.,
цибуля - 1 шт.,
солодкий перець - 1 шт.,
яйця - 2 шт.,
вершковий сир - 300 г,
прямокутний буханець білого хліба - 1 шт.,
червона ікра - 2 ч. ложки,
ікра палтуса - 2 ч. ложки,
часник - 1 зубчик,
листя салату, зелень петрушки і кропу для прикраси,
майонез для заправки. |
Інгредієнти:
буряк - 0,5 кг,
часник - 3-4 зубці,
яблучний оцет - 3-4 ст. ложки,
олія - 1/3 склянки,
коріандр - 1 ч. ложка,
сіль і чорний мелений перець за смаком. |
Інгредієнти для приготування: Салат з гарбуза з овочами:
м’якоть гарбуза: 400 г.
огірки мариновані: 200 г.
помідори: 200 г.
цибуля: 100 г.
олія: 2 ст. ложки
оцет фруктовий: 1 ст. ложка
сіль, червоний перець, зелень |
Інгредієнти для приготування: Олів’є з грибами:
білі мариновані гриби: 200 г.
картопля: 2-3 шт.
морква: 2 шт.
квашені огірки: 2 шт.
свіжі огірки: 2 шт.
зелений консервований горошок: 80 г
майонез пісний, сіль, перець, зелень за смаком |
Інгредієнти для приготування: Баклажанна закуска «Світлофор»:
баклажани - 500 г,
помідори - 300 г,
кукурудза - 3-4 ст. ложки,
цибуля - 150 г,
кріп - 50 г,
сіль, олія. |
Інгредієнти для приготування: Салат з кальмарами і перепелиними яйцями:
кальмари: 4 шт.
перепелині яйця: 10 шт.
болгарський перець: 1 шт.
огірки: 4 шт.
листовий салат за смаком
червона цибуля: 1 шт.
майонез: 3 ст. ложки
соєвий соус: 1 ст. ложка
лимонний сік: 1 ч. ложка
мед: 1 ч. ложка
сіль: за смаком |
Інгредієнти для приготування: Салат “Жолудь”:
скумбрія (холодного копчення): 1 шт.
картопля (варена): 2 шт.
опеньки (мариновані) : 80-100 г
цибуля: 1 шт.
сир твердий: 200 г
яйця (варені): 2 шт.
майонез, сіль і перець за смаком, чорні і зелені оливки (без кісточок) та зелень |
|