Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Всього матеріалів в каталозі: 159 Показано матеріалів: 151-159 |
Сторінки: « 1 2 ... 14 15 16 |
Інградієнти: 20 мл коньяку; 90 мл червоного вина; 15 мл лікеру "Сhеrrу Marnier"; 1 твіст лимону
Спосіб приготування коктейлю: З'єднати інгредієнти в стакані з льодом і розмішати. Процідити в келих і відразу подавати. |
Інградієнти: 3 свіжих огірка 3 свіжі помідори 200 г твердого сиру 1 відварене куряче філе 1 варене яйце 0,5 банки кукурудзи 3 ст. л. зеленого консервованого горошку зелена цибуля 1 пачка майонезу зелень-петрушка для прикраси
|
Cклад: 1 стакан завареної кави 1 жовток цукор.
Приготування: Розітріть жовток з цукром. Влийте каву в нагріту кружку. Додайте розтертий жовток. Мистецтво пити цю каву полягає в тому, щоб одночасно насолоджуватись напоєм і жовтковим кремом.
|
Склад: 80г горобинового соку, 12г цукру 2г дріжджів, 120мл води.
Приготування: У киплячу воду додати цукор, довести до кипіння, вилити горобиновий сік, охолодити до кімнатної температури. Потім додати розведені теплою кип'яченою водою дріжджі і поставити в тепле місце для бродіння. Виходить смачний горобиновий квас.
|
Інгредієнти: капуста свіжа - 1 качан, телятина (огузок) - 500-700гр., рис - 130гр., цибуля - 1шт., яйце сире - 1шт., масло вершкове - 150гр., квас - 1 стакан, бульйон жирний - 1 стакан, сметана, мука - 2 ст.л., фюме - 1-2 ст.л., кенійський перець, сухарі, перець чорний мелений, сіль. |
Налити у каструлю 2 склянки молока й підігріти його так, щоб було не гарячим а теплим. У теплому молоці розчинити дріжджі. У молоко з дріжджіми додати цукор, сіль, 2 яйця, 3 столові ложки оліїї та все ретельно розмішати. Утворену суміш вилити у миску з борошном і добре вимішати дерев"яною ложкою чи лопаткою. Накрити миску чистим рушником і поставити у тепле місце. Через 2 години тісто підійде. Як слід вимішати його і знову поставити у тепле місце. Коли тісто підійде вдруге, можна робити пироги, пиріжки, ватрушки. |
Місце, де протікає труба, треба знежирити спиртом або ацетоном і нанести на ньогопасту. Поки вона не затвердне, воду по трубах пускати не можна. Щоб зробити пасту, до клею "Марс", "Універсальний" чи "Момент" додати цементу. Масу розмішати (консистенція розчину має бути такою, як густа сметана) і одразу використати. |
Міф про те, що в коричневих яйцях менше холестерину, можливо, виник у той час, коли коричнева їжа (коричневий рис, суцільно зернові макарони) стала асоціюватися зі здоров"ям. Між коричневими й білими яйцями немає жодної різниці. Їх просто несуть кури різних порід. Декілька порад: 1) Яйця з надтріснутою шкарлупою не витечуть при варінні, якщо воду добре підсолодити. |
1) Заморожені овочі - зелений горошок, помідори, овочеві суміші - кладуть в окріп, не розморожуючи. 2) У свіжу тушковану капусту додають трішки оцту або лимонної кислоти для того, щоб вона не стала надто м"якою. Взагалі додавання кислоти сповільнює розварювання овочів, тому кислоту, а також продукти, що містять кислоту (томатну пасту, свіжі помідори, огірковий розсіл, солоні огірки тощо), додають у страву наприкінці варіння. 3) Варена картопля виходить дуже смачною, якщо до води, у якій її варять, кинути 2-3 зубчики часнику й лавровий листок або покласти в катрулю трохи сушеного кропу, загорнувши його в шматочок марлі. 4) Вітаміни, що є у свіжих овочах, дуже чутливі до нагрівання. Краще варити овочі кілька хвилин при сильнішому кипінні, ніж довго при помірному. 5) Два шматочки цукру, додані до води, де варяться будь-які овочі, покращують їх смак.
|
|